Asta ca tot m-am intors din Romania si am tot dat din gura cat imi place sa locuiesc in Santander mi-am gasit 5 minute sa fac publicitate orasului in care traim.

Ieri a fost ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Ambarcatiuni cu Panze, organizat in capitala Cantabriei. Asta ca sa ne dam seama la ce poate folosi briza/vantul oceanului care adie non-stop. Uitasem total  de eveniment, in desfasurare chiar in parcul care se vede din biroul meu. Ieri in focul deadlineului de la bursele Marie Curie (ora 17:00) ma intrebam cu colega mea daca suntem atacati de catre avioane teroriste sau daca vreun Ryanair cumva cade peste oras.

Va las cateva imagini dintr-un sport aproape inexistent la noi, mentionand ca locuim aproape de locul evenimentelor. Asta e pentru cei care inca nu au vizitat orasul. Pentru cei care au facut-o deja, sunt ferm convins ca o sa le faca mare placere sa revada Bahía, Magdalena, Sardinero, Farul si parcul de langa universitate.

PS: Se dau primele locuri pentru Rio. Am recunosc de mult ca mi-a placut enorm sa ma dau cu barca in Pacific alaturi de colegii de la scoala de vara din 2008. Inca nu am ajuns sa invat cum se conduce una, dar mi-ar placea sa am timp sa ajung cu Marc sa vedem si noi cate ceva.

PPS: Desigur, mare noroc ca nu a plouat cand s-au facut filmarile sau la deschidere…sau cand se viziteaza orasul 🙂 nu stii cand vine furtuna care tine si cate 2 saptamani :).

Reclame